Gezichtsbehandeling 

Wil je een gezichtsbehandeling krijgen in de omgeving Montfoort? Bij de beautyspecialist Montfoort zijn verschillende behandelingen mogelijk.


Anti-aging behandeling met de Zoner anti-aging trilogy

Op dit moment is het de nieuwste behandeling op gebied van anti-aging. Met het Zoner apparaat geeft Stephanie je een gezichtsbehandeling waarbij je direct resultaat zal zien. Aan de hand van drie verschillende knoppen waarmee het gezicht zal worden behandelen zal de huidverslapping tegen gaan. De kleur in je gezicht zal met 50% oplichten. Ook zal het collageen opwekken waardoor de verouderde rimpels zich van binnenuit opvullen. De stevigheid van je huid zal met 70% verbeteren.

De behandeling is geheel pijnloos en resultaat is direct zichtbaar. In een kuur van 6 behandelingen, waarbij 1 behandeling per week, krijgt u het beste resultaat. Daarna is aan te raden om de behandeling eens per maand te doen om het resultaat te kunnen behouden.


Yonka Fyto-aromatherapie gezichtsbehandeling

Deze behandeling is voor huidverbetering én een ontspannen uitstraling. Maak kennis met de ontdekking van Quintessence: een unieke combinatie van vijf essentiële oliën van, Lavendel, Geranium, Rozemarijn, Cyprus en Tijm. Dit heeft geleid tot een compleet natuurlijke hui verbeterende lijn van Yon-Ka. Yon-Ka ontketend de kracht van planten en essentiële oliën.

Mentaal en fysiek gezonder worden wanneer we in verbinding staan met onszelf, dat is waar Yon-Ka in geloofd. En hoe krijg je dat dan voor elkaar? Door terug te keren naar de essentie. Daarom creëert het merk een effectieve verzorging die de huid niet irriteert. Het versterkt de (huid)balans door middel van de kracht van fyto-aromatherapeutische verzorging.

Yon-Ka is al bijna 70 jaar voorloper op het gebied van fytotherapie. Gebaseerd op plantextracten en aromatherapie. Het maakt gebruik van maar liefst 130 plantenextracten en essentiële oliën. In het lab worden de ingrediënten uitvoerig getest op effectiviteit, hierdoor ben je verzekerd van zichtbare en langdurige resultaten. De bestanddelen vullen het merk aan met bewezen actieve ingrediënten, zoals: fruitzuren, polyfenolen of peptiden. De resultaten zijn effectieve huidverzorgingsproducten die mild zijn voor de huid. En het is een unieke gepersonaliseerde zintuigelijke ervaring die je zeker niet wilt missen.


Openingstijden: 

Maandag:  9:00 tot 17:00

Dinsdag: 19:00 tot 22:00

Woensdag: 9:00 tot 13:00  & 19:00 tot 22:00

Donderdag: 9:00 tot 13:00

Vrijdag:  9:00 tot 17:00

Zaterdag:  10:00 tot 13:00

Zondag: gesloten