Zoner Anti-Aging Trilogie

Anti-Aging gezichtsbehandeling

De Zoner Anti-Aging Trilogy is een zeer geavanceerd en krachtig apparaat waarin drie technologieën zitten. Ze werken perfect samen om het huis direct te verbeteren. Het geeft een Anti-aging liftend effect zonder bijwerkingen. De zoner behandeling is een weldaad voor uw gelaat, hals en decolleté. Elke behandeling eindigt met een fantastisch mooie huid die diep van binnen wordt gestimuleerd. Met verbluffend resultaat.

Steeds meer mensen vragen naar huidverzorging om hun uiterlijk te verbeteren. Hier speelt de Zoner, het multifunctioneel technologisch apparaat, op in. De samenwerking van Radiolift, Biostimcell en Mesoporation geven direct een enorm huid verbeterend en liftend effect op het gelaat, nek en decolleté en een verstrakkend effect op het lichaam. De Zoner minimaliseert rimpels, stimuleert collageenaanmaak, is huid verstrakkend en heeft een direct Anti-Aging effect. Dankzij de drie ergonomische handstukken kunnen we alle delen van het gelaat en lichaam goed behandelen.

RADIOLIFT

Radiofrequentie is de technologie van vandaag. Gecontroleerd volgens ons exclusieve protocol, stimuleert het de aanmaak van collageen en verminderd de tekenen van huidveroudering op gelaat en lichaam met een langdurig effect. Door de juiste verwarming van de huid verhogen de fibroblasten de collageenaanmaak in aantal maar ook in meer collageen soorten. Hiervoor is de juiste, niet agressieve, gecontroleerde opwarming van de huid nodig.

BIOSTIMILATIE

Laserled infrarood 855nm wat je fibroblasten stimuleert om collageen aan te maken, voor een zichtbaar stevigere huid. Het stimuleert je metabolisme en helpt dus de huid zichzelf te repareren. Het versterkt bloedvaatjes en verbeterd couperose. Werkt ontstekingsremmend dus ook bij acne huid te gebruiken.

MESOPORATIE

Mesoporatie ook wel bekend als naald-vrije behandeling voor een maximale indringing van actieve werkstoffen in de huid, en zelfs tot in de cellen, en dit zonder enig ongemak te ervaren. De huid neemt 100 x meer actieve werkstoffen op dan wanneer u het met de hand aanbrengt. Doordat speciale serums diep de huid (en cellen) worden ingesluisd. Het verzorgt en verjongt de huid waardoor deze helder en zacht wordt. Het verbetert de conditie van rimpels, pigmentvlekjes, striae en littekens. Tevens biedt het een specifieke verbetering van de oogcontouren en vermindert wallen en donkere kringen.

Ook in te boeken met een FRUITZUURPEELING voor onmiddelijke helderheid met een duidelijke exfoliatie ook tegen acne. Dit product bevat 30% amandelzuur en is ook helemaal vegan. De behandeling maakt de huid gladder, gezonder en steviger. In combinatie met de zoner anti-aging trilogie is dit de ultieme behandeling voor huidverbetering.

Daarnaast is het ook mogelijk om de decollete en armen bij te boeken. Ook daar zal de huid verstrakken en zullen fijne lijntjes verminderen.

Voor het beste resultaat raad ik een kuur van 6 behandelingen aan. Waarbij u 1 behandeling per week ondergaat. Het resultaat zal 4 tot 6 maanden zichtbaar zijn. Het toestel heeft de volgende prestigieuze prijzen in de wacht gesleept: De ‘Pro Esthetic Awards’ in Brussel in 2019 en de ‘GRAND PRIX DE LA BEAUTE’ 2021 in Hong Kong. De Zoner wint in de categorie ‘Geavanceerde Professionele Anti-Age Behandelingen’

Foto's voor en na