Wimperextensions

Op zoek naar een wimperstyliste in omgeving Montfoort? Dan kan Stephanie je helpen met het zetten van nieuwe wimperextensions. Wimperextensions zijn een verlenging van je eigen wimpers waarbij 1 voor 1 de extensions op de eigen wimpers worden aangebracht met een speciale wimperlijm. Hierdoor krijgen je wimpers een natuurlijke en volle look zonder dat je mascara nodig hebt.

Wimpers hebben een eigen groeicyclus van 6 tot 8 weken en dan vallen de wimpers vanzelf uit om vervolgens weer opnieuw te gaan groeien. De extensions groeien met de wimpers mee en vallen uit wanneer je eigen wimper is uitgegroeid.

Als wimperstyliste werkt Stephanie met verschillende technieken waaronder “One by One” ,"YY-Lashes" en “ Russian Volume”. Om gaten in uw set te voorkomen is het daarom het meest gebruikelijke om een One by One set op te vullen na twee weken. De YY-Lashes en een Russian volume set kunt u het beste op vullen na 3 weken.

Vanaf 1 januari 2024 werk ik met het nieuwe systeem van aura monaco. 

Dit betreft een uv Beam light waardoor de wimpers meteen 100% vast zitten , de wimpers meteen nat mogen worden en u dus meteen kan douchen, en 80 % van de mensen met een allergie voor wimperlijm bij mij wel terrecht kunnen. 

Verzorging tips: 

* Oog make-up remover zonder olie gebruiken.

* Elke dag 1 of 2 keer even borstelen met een wimperborsteltje.

* Niet aan de wimpers gaan trekken zo beschadigt u uw eigen wimpers.

* U hoeft geen mascara meer te gebruiken